Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2016 EKPSS ne zaman? | EKPSS sınav giriş yerleri

        23 Şubat - 09 Mart 2016 tarihleri arasında başvurusu alınan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ne zaman yapılacak? ÖSYM tarafından düzenlenen 2016-EKPSS hakkında merak edilen soruların yanıtını haberimizden inceleyebilirsiniz...

        EKPSS NE ZAMAN?

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için başvuru yapan adaylar, sınav tarihinin ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. 23 Şubat - 09 Mart 2016 tarihleri arasında başvurusu alınan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 24 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da yapılacak 2016 EKPSS sonuçları ise 18 Mayıs 2016 tarihinde ÖSYM'nin sitesinden duyurulacak.

        EKPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ

        24 Nisan Pazar günü saat 10:00'da yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için geri sayım başladı. Sınava başvuran adayların sınava girecekleri sınıf ve sıralar belli oldu.

        Adaylar, sınava girecekleri bina ve salonların adresini öğrenmek için T.C kimlik numaraları ve aday şifreleriyle birlikte "https://ais.osym.gov.tr" adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.

        EKPSS GİRİŞ BELGESİ ÇIKARTMAK İÇİN TIKLAYINIZ
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ