Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Suç makinesi 'tehlikeli kişi' koduyla aranıyor

        İzmir'in Bergama ilçesinde bir kişinin öldürülmesine yardımcı olduğu iddia edilen ve 1 cinayet ile 21 suçtan aranan Fazlı S., güvenlik güçleri tarafından "tehlikeli" koduyla aranmaya başladı. Fazlı S.'nin silahlı olduğunu da öğrenen jandarma ekipleri, Manisa ve İzmir'de olma ihtimalini düşünerek, güvenlik güçlerine fotoğrafını ve bilgilerini dağıttı.

        11 Ekim'de Bergama-Çandarlı Karayolu'nun 1. kilometresindeki Bozyer mevkisinde inşaat işçisi 53 yaşındaki Nihat Özgüden av tüfeği ile öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Özgüden'in Bergama'da müzikholde çalışan bir kadınla ilişki yaşadığını belirledi. Araştırmada cinayeti işlediği iddia edilen Ş.T. ve H.A. gözaltına alındı. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, cesedi taşıyan ve cinayete yardımcı olduğu iddia edilen kişinin de Fazlı S. olduğu tespit edildi.

        21 SUÇTAN SABAKA KAYDI VAR

        Fazlı S.'nin daha önce de bir cinayet, silahlı tehdit ve 21 suçtan sabıkalı olduğu ve arandığını belirleyen jandarma 'tehlikeli kişi' koduyla zanlıyı aramaya başladı. Fazlı S.'nin silahlı olduğunu da öğrenen jandarma ekipleri, Manisa ve İzmir'de olma ihtimalini düşünerek, fotoğrafını ve bilgilerini paylaştı. Güvenlik güçleri Fazlı S.'yi gören ve yerini bilen kişilerin en yakın polis ve jandarma merkezine bildirmesini istedi.

        Mehmet İNMEZ / İZMİR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ