Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uzman Çavuşun akılalmaz ölümü!

        Ordu'nun Perşembe ilçesindeki Çaka Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş, balık tutmak istediği sırada takılan oltasını kurtarmak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, Perşembe Çaka Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Osman Erdoğan (25) izinli olduğu gün görev yaptığı karakola yakın bir bölgede balık tutmaya gitti. Balık tutmaya çalıştığı sırada bir ara oltası takılan Uzman Çavuş Osman Erdoğan, daha sonra oltasını kurtarmak için denize girdi. Bu sırada dengesini kaybederek denize düşen Erdoğan, suda kayboldu. Çevredeki vatandaşların ve karakoldaki askerlerin fark ettiği olay sonrası bölgeye 112, AFAD, Emniyet, Jandarma ve Ordu Sualtı Kulübü'ne bağlı arama kurtarma ekipleri geldi.

        Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından Erdoğan'ın cesedi kumsalda bulundu. Erdoğan'ın cenazesini gören asker ve bazı vatandaşların göz yaşlarını tutamadıkları gözlendi. Cenazesi savcılığın incelemesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Erdoğan'ın Kayseri nüfusuna kayıtlı ve bekar olduğu öğrenildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ