Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halle Berry: Akrabasıyla ilişki yaşadı - Magazin haberleri
        1

        Kızlarının velayet davası süren Halle Berry ve Gabriel Aubry'nin mahkeme evrakları gün yüzüne çıktı. 2011 yılına dayanan belgelere göre Halle Berry, eski kocasını ırkçılıkla suçluyor.

        2

        Berry, eski eşinin kızları Nahla'nın melez olduğunu kabul etmediğini ve kendisine ağza alınmayacak sözler söylediğini ileri sürdü.

        3

        Mahkeme kayıtlarına geçen belgelere göre; Çiftin ilişkilerinin ilk altı aydan sonra bozuldu ve aralarındaki cinsellik neredeyse tamamen bitti. Çiftin, evliliklerinin birinci yılının sonunda yılda sadece iki kez ilişkiye girdikleri ifade edildi.

        4

        Halle Berry, ayrıca eski kocasının bir akrabasıyla ilişki yaşadığını da ileri sürdü.

        5

        53 yaşındaki Berry, 2011 yılında o zaman sevgili olduğu aktör sevgilisi Olivier Martinez ile birlikte yaşamak için Fransa'ya tanışmak ve kızı Nahla'yı da yanında götürmek istemişti. Çift arasındaki velayet davası bu nedenle açılmıştı.

        6

        2005 yılında aşk yaşamaya başlayan çiftin kızları Nahla, 2008 yılının mart ayında dünyaya gelmiş; çift 2010 yılında ayrılık kararı almıştı. Nahla şu anda 11 yaşında.

        Halle Berry'nin eski eşine yönelttiği suçlamalar arasında, model Gabriel Aubry'nin psikolojik sorunları olduğu da yer alıyor.