Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (07 MART 2018)

        BAŞIMIZA NELERGELECEK?

        BUGÜN ilişki gezegeni Venüs, Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca ilişkilerimizde baskın, lider, cesur ve huzursuz yapımız ortaya çıkacak. Bu dönemde özgürlüğümüze düşkün olabilir ve özel hayatımızda daha fazla sosyalleşmek isteyebiliriz. Kendimizi düşünen yanlarımızla karşı tarafı zorla- yabiliriz. Bu konuda çok dikkatli olmamız gerekiyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs sizi kendinizi yenilemeniz, tazelenmeniz için harekete geçirecek. Vereceğiniz kararları uygulama konusunda aceleci ve özgür olacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Tutkularınızla hareket edebilir, gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda görebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı ısrarcı ve baskın tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem başlıyor. Sabırsız ve baskın olmamaya gayret etmelisiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Kıskanç, huzursuz, cesur ve lider yapınızla zaman zaman bazı ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Özel hayatınızdaysa tutkularınıza sarılarak hareket edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bekârsanız basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirsiniz. Evliyseniz bu süreçte ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler içinde olacaksınız. İş ortamlarınızda başınıza buyruk hareket etmekten kaçının.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz düzelecek. İlişkilerinizde bağımsızlık ön plana çıkabilir. Aşırı kıskançlıktan kaçınmalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat işleriniz varsa birtakım aksiliklere tepkisel yaklaşabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Girişken tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam ve satış, alanlarında size yeni kapılar açabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ