Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (27 Haziran 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Satürn karşıtlığı bizi engelleyen olayları karşımıza getirebilir. Sorunlarla uğraşmakta zorlanabiliriz. Üzerimize düşen sorumluluklardan kaçma isteğimiz diğer insanlarla aramıza mesafe koymamıza neden olabilir. Önemli kişilerden, otoritelerden, kurumlardan, başkalarından yardım almadan ilerlememiz gereken bir gün bizi bekliyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile hayatınızdaki ilişkilere ve durumlara dikkat edin. Babanızdan veya ailenizde otoriteyi temsil eden kişiden istediğiniz desteği görmeniz zor olabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayları negatif algılayabilir ve düşüncelerinizde desteklenmediğinizi görebilirsiniz. Önemli işlerle uğraşmak size zor gelebilir. Kafanızı dağıtmalısınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda verdiğiniz sözleri tutmak istemeyebilir veya bu konularda isteksiz davranabilirsiniz. Parasal konularda bazı engeller ortaya çıkabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar size ağır gelebilir. Karşı tarafın sizden az yük taşıdığını, her tür sorunla sizin uğraştığınızı düşünebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızın veya günlük işlerinizin sorumluluğu size ağır gelebilir. Olumsuz bakış açısından sıyrılabilirseniz işlerin çok daha rahat aktığını göreceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızdaki sorumluluklar, sosyal çevrenizdeki itibarınızı ve ilişkilerinizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz yardımı alamayabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızın sorumlulukları yüzünden işinizde parlayamadığınızı hatta zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de yükler sizin üzerinize binebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşmak sizi çok önemli işlerinizden alıkoyabilir. Bugün, yükümlülüklerinizin size ağır geldiğini hissedebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal sorumluluklar üstünüze gelebilir. Aile hayatınız için yapacağınız bir yardım ya da ödeme kendinizi yorgun ve mutsuz hissetmenize neden olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanlarla yakın temasta bulunmak istemeyeceksiniz. Yeni oluşumlarda aldığınız yükümlülükler size ağır gelebilir. Olumsuzluktan uzak durmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yurtdışı bağlantılı bir işinizin sorumluluğu sizi zorlayabilir. Günlük işlerinizde karşılaşacağınız aksilikleri ve sorunları gözünüzde büyütmekten kaçının.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek sorumluluklarınız ve çevre yükümlülükleriniz özel hayatınızda sorun yaratabilir. Bazı durumlarda kendinizi yorgun ve yalnız hissedebilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ