Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hugh Grant, Antalya'da golfte - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham'ın bir araya geldiği 'Five Eyes' filminde rol alan ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Serik'te tatil yapmaya karar verdi.

        Grant, film çekimleri için birlikte geldiği eşi Anna Elisabet Eberstein ve çocuklarıyla çekimler sırasında da konakladığı Belek Turizm Merkezi'ndeki oteli tercih etti. Hugh Grant ve ailesinin bu ay sonuna kadar tatillerini devam ettireceği öğrenildi.

        Hugh Grant'ın, film çekimleri sırasında hayran kaldığı Türkiye'de tatil yapmak istediği ve bu nedenle ailesini de buraya getirttiği belirtildi. Grant ve eşi, tatilleri sırasında konakladıkları otele ait kulüpte golf de oynadı.

        REKLAM

        HUGH GRANT HAKKINDA

        Hugh Grant, 1960 doğumlu Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısıdır. Kariyerine televizyon filmleri ve bazıları değişik ülkelerde çekilmiş filmerle başlayan Oxford mezunu Hugh Grant, genel olarak tarihi filmlerde rol alıyordu.

        Bunların arasında kendisine Venedik Film Festivali'de En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazandıran Maurice ve Frédéric François Chopin'i canlandırdığı Impromptu dahildir.

        Our Sons (1991) ve The Lady and the Highwayman (1989) gibi televizyon filmlerindeki başarılı performanslarıyla dikkat çeken Hugh Grant, Roman Polanski'nin Bitter Moon (1992) isimli filminde rol aldıktan sonra Amerikan izleyici kitlesinin dikkatini çekti.

        Kendi film şirketini kuran Grant, Extreme Measures (1996) filmini yaptı. Başrolünü oynayıp, yapımcılığını da o zamanki sevgilisi Elizabeth Hurley ile birlikte yaptığı film, gişede başarısızlığa uğrasa da eleştirmenler çok beğendi.

        Grant, 3 yıl aradan sonra Notting Hill (1999) ve Mickey Blue Eyes (1999) gibi komedi tarzında rollere geçiş yaptı ve kariyerini Bridget Jones's Diary (2001), About a Boy (2002), Love Actually (2003) gibi başarılı filmler arasında olmakla bazı projelere imza atarak devam ettirdi.

        2009 senesinin sonlarına doğru Marc Lawrence'nin yönettiği ve başrollerini Sarah Jessica Parker ile paylaştığı "Did You Hear About the Morgans?" isimli bir cinayet tanığı olan evli çifti konu alacak kara komedi filmi çıkmıştır. Film, son 14 sene boyunca Grant'ın yaptığı filmler arasında gişe başarısı 200 milyonun aşağısında olan iki filmden biridir.

        'Dört Nikah Bir Cenaze' ve 'Aşk Engel Yanımaz' gibi romantik komedilerin yıldızı Hugh Grant, 2018 yılında üç çocuğunun annesi İsveçli televizyon prodüktörü Anna Eberstein'le evlendi. 2011 yılından beri birliktelik yaşayan ünlü çiftin ilk çocuğu 2012'de dünyaya geldi. Grant'in önceki ilişkisinden Tabitha ve Felix adlarında iki çocuğu daha bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ