Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor'la 0-0 berabere kalan Altınordu, bir basamak gerilese de düşme hattıyla arasındaki 6 puanlık farkı koruyarak moral buldu. Son 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alıp 11 puan toplayan ve 4 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen İzmir ekibi, 28 puana ulaşıp 15'inci sırada yer buldu. Kırmızı-lacivertlilerin kümede kalma yarışındaki rakiplerinden Serik Belediyespor (30) ve Zonguldak Kömürspor'un (22) hafta içi mesailerini 3'er puanla kapatması ise keyifleri kaçırdı.

        Grupta pazar günü evinde düşme potasında yer alan en yakın takipçisi Zonguldak Kömürspor'la çok kritik bir müsabakaya çıkacak Altınordu, rakibini dize getirip ateş hattıyla puan farkını daha da açarak rahatlamayı hedefliyor. Orta saha oyuncusu Metehan ve sağ bek Furkan'ın cezalarının sona erdiği İzmir temsilcisinde stoper Rahmi sarı kart cezalısı durumuna düştü. Kırklarelispor karşısında savunmanın sağında görev yapan Rahmi'nin yerine cezası sona eren Furkan formasına kavuşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler