Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Deniz Doğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a seçilmesi durumunda yapacağı kültür ve turizm projelerini aktardı.

        Doğan, yaptığı açıklamada Bakan Ersoy'un Bergama ilçesinde turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıya katıldığını, toplantının ardından kültür ve turizm alanındaki projelerini sunduğunu ifade etti.

        Seçilmeleri durumunda Gaziemir'i kültür ve turizmde öncü bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını bildiren Doğan, tüm projelerinin hazır olduğunu, önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ifade etti.

        Gaziemir'in sadece coğrafi konumuyla değil aynı zamanda zengin tarihi mirası ve doğal güzellikleriyle de önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Doğan, projelerle Gaziemir'i daha da öne çıkacaklarını ve turizm potansiyelini artıracaklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler