Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş ve İzmir Fotoğrafçılar Odası iş birliğiyle 11'incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasının bu seneki konusu "Mutluluğu Çekiyorum" olarak belirlendi.

        Şirketten yapılan açıklamaya göre yurt içi ve yurt dışından katılımın sağlanabildiği yarışmanın son başvuru tarihi 15 Mayıs olarak belirlendi.

        Profesyonel ve amatör tüm fotoğrafseverlere açık olan yarışma sonunda birinci 20 bin, ikinci 12 bin, üçüncü ise 6 bin lira, mansiyon kazanan üç yarışmacı ise 3'er bin lira ile ödüllendirilecek.

        Yarışmanın ödül töreni bilgileri, jüri değerlendirmesinden sonra duyurulacak.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, 2005 yılından beri İzmir'i doğalgaz ağıyla ördüklerini belirterek, firmalarının yatırım ve işletme alanlarında taşıdığı sorumluluk duygusunu sosyal alanlar için de hissettiğini ifade etti.

        Yetik, "Bu yıl 11'incisini düzenlediğimiz yarışma ile fotoğraf sanatçılarımıza destek sağlayarak bu önemli sanat dalının gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

        İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz da bu yıl yarışmaya www.izmigaz.com.tr adresinden çevrim içi başvurma imkanı da sunulduğunu bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler