Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Mücadelede öne çıkanlar şöyle.

        Özdeş’den 3 değişiklik

        Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş, geçtiğimiz hafta oynanan Yeni Malatyaspor ilk 11’inden üç değişiklik yaptı. Sarıkırmızılıların hafta içinde kadrosuna kattığı sol bek Lumor müsabakaya 11’de başlarken, Berkan Emir ise sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Geçtiğimiz hafta sağ bekte görev yapan sarı kart cezalısı Alpaslan’ın yerine bu bölgede Gassama’ya şans veren Özdeş, Yasin’i kızağa çekerek formayı Serdar’a verdi. İzmir temsilcisinde sakatlıkları süren Ghilas, Traore, Kerem Atakan ve Hakan Çinemre de maç kadrosunda yer almadı.

        Terim’in hasreti bitti

        Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, Göztepe maçıyla birlikte yeniden kulübeye döndü. 2 Kasım 2018 tarihinde oynanan Fenerbahçe derbisinden sonra ceza alan ve Süper Lig ile Türkiye Kupası’nda 10 maçta takımını yönetemeyen Terim, 85 gün sonra yedek kulübesine İzmir’de döndü. Terim’in cezalı olduğu maçlarda Galatasaray 5 galibiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

        Forma Selçuk’a

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen hafta oynanan Ankaragücü maçının kadrosundan tek değişikliğe gitti. Sarıkırmızılılarda sarı kart cezalısı Belhanda’nın yerine Selçuk İnan formayı kaptı. Galatasaray’ın Sparta Prag’tan transfer ettiği Semih Kaya ise maça yedek kulübesinde başladı. 21 kişilik maç kadrosu bulundurma hakkına sahip olan Galatasaray, 18 kişilik maç kadrosuyla sahaya çıktı. Galatasaray, İzmir’e üç önemli eksikle geldi. İstanbul temsilcisinde sarı kart cezalısı Belhanda ile Japonya Milli Takımı’nda bulunan Nagatomo ve sakatlığı devam eden Emre Akbaba, İzmir kafilesinde yer almadı. Takımda düşünülmeyen Eren Derdiyok ve Serdar Aziz de İzmir’e getirilmedi.

        Tribünler doldu

        GöztepeGalatasaray karşılaşmasına her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. İki takım taraftarları da kendilerine ayrılan yerleri doldururken, karşılaşmanın başlamasına uzun bir süre kala taraftarlar stat çevresinde toplandı. İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olası bir olayın önüne geçmek için Bornova Stadı’nın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler