Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Urla ilçesinde, bir gün önce denize indirilen lüks tekne çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralanan tekne sahipleri İ.A. ve T.T. hastaneye kaldırıldı.

        Yangın, saat 15.00 sıralarında İskele Mahallesi’nde bulunan Urla Belediyesi'ne ait URİT Restaurant önünde çıktı. Tekne sahipleri İ.A. ve T.T., bir gün önce denize indirilen tekneyi denemek için 2 teknik servis çalışanı ile tekneye bindi. Yaklaşık değeri 4 milyon TL olan lüks tekne, iddiaya göre benzin deposundan kaynaklanan teknik bir arızadan dolayı alev aldı. Tekneden yükselen alevleri gören çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan yangında teknik servis çalışanları kendilerini denize atarken, tekne sahipleri İ.A. ve T.T. ise kendi imkanlarıyla karaya çıktı. Yaralanan tekne sahipleri, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından ambulansla Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

        Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken tekne kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler