Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteci, şair ve yazar Ünal Ersözlü, merakla beklenen 9. kitabını okuyucuyla buluşturdu.

        Gazeteci ve yazar Ünal Ersözlü’nün yeni kitabı "Tanrının Yaşam Klavuzu" raflardaki yerini aldı. Yazarın dokuzun eseri olma özelliği olan taşıyana kitapta ise dikkat çeken konular yer alıyor. Ersözlü kitabında, insanın asırlardır kendi içine sürdürdüğü yolculuğu anlatırken, tevafuk ve kuantumun ortaklığına işaret edip düşünmeye davet ediyor. "Tanrının Yaşam Klavuzu" adlı kitapta bölüm bölüm okuyuculara bilgi veren Ersözlü'nün; Dört Gün Buda, Üç Gün Zorba, Okyanusların Not Defterinden, Zaman Ayna Bıçak, Gidiyorum Adım Unutuluş Olsun Diye, Aşkı Hakiki, Gençliğin Dün Gecesi, Kapıyı Çalıyorum, Sarmaşk adlı kitapları da bulunuyor.

        Ünal Ersözlü, daha önce yayımlanan bu kitaplarından ikisiyle de, Akademi Şiir Başarı Ödülü (1990) ve Behçet Aysan Şiir Ödülü’nü (1998) kazanmıştı. Ersözlü, Kapıyı Çalıyorum adlı kitabıyla ise Türk şiirinin en önemli ödüllerinin başında gelen Yunus Nadi Şiir Ödülü’ne (2011) layık görülmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler