Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökçe ADAR/ÇEŞME(İzmir), (DHA)- İZMİR'in Çeşme ilçesi, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde tatilcilerin akınına uğradı. Kurbanını kesip, bayram ziyaretlerini yapan İzmirliler, sıcak havayı fırsat bilerek Ilıca Plajı'na akın etti. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını denize girerek çıkardı.

        Çeşme'nin ünlü Ilıca Plajı, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde denize girmek isteyenlerle dolup taştı. Bayram tatilini aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte denize girerek değerlendiren vatandaşlar, sıcak havanın tadını serinleyerek çıkardı. Vatandaşlardan Ersin Erten, "Biz burada çok mutluyuz. Bayramda sıcakta evde de durulmuyor mutlaka bir yerlere gitmek gerekiyor. Çocuğumuz da denizi seviyor. Eğleniyoruz, bayram tatilimizi bu şekilde geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

        Murat Karataş da "Buranın havası ve suyu çok güzel. Ailecek çok mutlu ve huzurluyuz" dedi.

        Tekirdağ'dan tatile gelen Özgür Çınar da şunları söyledi:

        "Daha önce buraya gelmiştik bayramda da burayı tercih ettik. Çok beğenmiştik, bayram tatilini de değerlendirmek istedik. Ilıca Plajı'nı özellikle sakin bir denize sahip olması nedeniyle tercih ettik."DHA-Genel Türkiye-İzmir / Çeşme Gökçe ADAR

        2020-08-02 16:34:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler