Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)İZMİR Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir araca ve bir depoya düzenlenen iki farklı operasyonda, 1 kilo 725 gram metamfetamin ve 62 kilo 800 gram skunk maddesi ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu sokulacağı ihbarı üzerine bir aracı takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından durdurulan araçta 1 kilo 725 gram metamfetamin ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler tarafından bir depoya gerçekleştirilen operasyonda ise 62 kilo 800 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2´si Arnavut uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. DHA-Genel Türkiye-İzmir Tolga TAHÇI

        2020-09-08 18:32:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler