Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 29 maçta 13 galibiyet, 16 yenilgi alarak 40 puanla 8'inci sırada yer alan Altekma, cumartesi günü evinde Sorgun Belediyespor'la oynayacağı normal sezonun son maçı öncesi Play-Off hedefine kilitlendi. İzmir temsilcisi, rakibini mağlup etmesi halinde adını ilk 8'e yazdırıp Efeler Ligi'ndeki ilk yılında önemli bir başarıya imza atmış olacak. Altekma, 8'inci sırayı alması durumunda 5'inci sırada yer alacak takımla Play-Off 2. Etap'ta eşleşecek.

        Ligde dikkat çekici sonuçlara imza attıklarının altını çizen Kulüp Başkanı Melih Sebastien Durmuş, "Ligde kalıcı olmak ve Play-Off´u yakalama hedefiyle çıktığımız yolda henüz her şey daha yeni başlıyor, çünkü Altekma'da hedefler bitmez. Normal sezonda dikkat çekici sonuçlarla lige renk kattık, Play-Off'a kalırsak yine 'Son topa kadar' sloganımızla mücadele edeceğiz ve lige farklı bir ses getirmeyi sürdüreceğiz. Voleybol tutkunları Altekma'yı takip etmeyi sürdürsünler" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-02-25 11:50:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler