Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk alanında bulunan BeydağNazilli Devlet Karayolu sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanınca, yolda kalan vatandaşların imdadına yetişen jandarma ekipleri, bölgede bulunan hayvanların da aç kalmaması için araziye kuru mama, ekmek gibi yiyecek malzemeleri bıraktı.

        İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Beydağ ilçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan BeydağNazilli Devlet Karayolu Han Boğazı Mevkiinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

        Karayolları ekipleri ile koordineli olarak yolun açılması için çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, yolda kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti. Bu esnada hayvanları da unutmayan jandarma personeli, hayvanların aç kalmamaları için araziye kuru mama, ekmek gibi yiyecek malzemeleri bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler