Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - MİSLİ.com 3'üncü Lig'de son 2 sezonda Play-Off oynayıp kıl payı 2'nci Lig'in kapısından dönen, bu sezona ilk haftalarda namağlup lider başlayan Karşıyaka, yaşadığı inanılmaz düşüşle mutlak şampiyonluk hedefinin gerisinde kalırken, Play-Off yarışında da büyük oranda havlu attı. Üst üste 7'nci deplasman mağlubiyetini varlık gösteremediği İçel İdmanyurdu önünde 2-0'lık sonuçla alan Kaf-Kaf, bitime 4 hafta kala Play-Off hattının 6 puan gerisine düşerek şansını mucizelere bıraktı.

        Aralık ayından bu yana son 4 ayda yalnız 2 galibiyet alabilen, kötü gidişi bir türlü durduramayan Karşıyaka'da taraftarlar bu sezondan umudu keserken, yeni sezon öncesi de endişelenmeye başladı. Transfer yasağını 5 yıldır kaldıramayıp yalnız altyapısından çıkan futbolculara bel bağlayan yeşil-kırmızılılarda taraftarlar kötü gidiş üzerine yeni sezonda kabus görmemek için transfer yasağının mutlaka sona erdirilmesini talep ediyor.

        CEZAYİR'LE 10 MAÇTA 8 PUAN

        Şampiyonluk şansını kaçırdıktan sonra Play-Off biletine de veda etmek üzere olan Karşıyaka'da takıma geçen sezon Play-Off finali oynatan Soner Tolungüç'le yolların ayrılması üzerine ikinci yarıda göreve getirilen Teknik Direktör İbrahim Cezayir, 10 maçta 2 galibiyet alabildi. Kaf-Kaf, Cezayir yönetiminde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 8 puan toplayıp 22 puan kaybederken önce şampiyonluk, ardından Play-Off'un uzağına düştü.

        Daha önce yıllarca teknik direktör değirmeni olup 3'üncü Lig'de Ufuk İskender'i 1 haftada, takıma önceki sezon Play-Off oynatan Mesut Toros'u, Onur ve Battal'ı göndermesi üzerine oluşan taraftar baskısıyla geçen sezon başında 3 maçta gönderen Karşıyaka'da, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın 1 yıllık daha sözleşmesi olan Cezayir'le yolları ayırmayı düşünmediği öğrenildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2021-04-09 13:42:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler