Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme'de yaşayan Murat Biçer, korona virüsünden kaybettiği kardeşinin anısına Sıdıka Kelami Ertan Ortaokuluna bilişim altyapısı olan ZKütüphane yaptıracak.

        İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan Murat Biçer, geçtiğimiz nisan ayında Covid19'a yakalanarak hayatını kaybeden kardeşi Mutlu Biçer'in anısına, Çeşme'deki Sıdıka Kelami Ertan Ortaokuluna bilişim altyapısı olan ZKütüphane yaptırmak için İlçe Kaymakamı Ünal Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ile protokol imzaladı. Kaymakam Çakıcı, hayırsever Murat Biçer'e ve ailesine, örnek kararı için teşekkür etti.

        Murat Biçer, Covid19 nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Mutlu Biçer'in okumayı çok sevdiğini ve etrafındaki herkesi okumaya teşvik ettiğini belirterek, kardeşinin adını sonsuza kadar yaşatmak üzere bu projeyi hayata geçirmeye ailece karar verdiklerini ifade etti.

        Öte yandan ZKütüphane, Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu'nun zemin katında, 80 metrekarelik bir alana yapılacak. Estetik, ergonomik tasarımıyla ve bilişim altyapısı ile öğrencilerin bilgiye ulaşma, öğrenme ve dinlenmesine imkan veren bir sosyal etkinlik alanı olacak. İmzalanan protokole göre ZKütüphane, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün şartnamesine uygun şekilde yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler