Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kahramanmaraş'ta doçenti yaralayan zanlı balkondan düşüp öldü

        Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisat Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Hüseyin Ağır'ı (43) silahla yaraladıktan sonra kaçan Abdi E. (33), Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde polise yakalanmamak için apartmanın 5'inci katındaki dairedenhortumlainmeye çalışırken düşerek hayatını kaybetti.

        DHA'nın haberine göre dün akşam saatlerinde Süleyman Şah mahallesindeki bir marketten alışveriş yapan Doç. Dr. Hüseyin Ağır, kendisiyle aynı binada oturan ve yakıt nedeniyle aralarında tartışma geçtiği öne sürülen Abdi E.'nin silahlı saldırısına uğradı. E., tabancayla Doç. Dr. Ağır'ı bacaklarından vurduktan sonra kaçtı. Yaralanan Doç. Dr. Ağır, olay yerine çağrılanambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık ve Uygulama Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

        KAÇMAK İSTERKEN DÜŞÜP ÖLDÜ

        Bir süre önce KSÜ'den uzaklaştırılan öğretim görevlisi Süleyman E.'nin de kardeşi olan Abdi E.'yi yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının Hatay'ın Kırıkhan ilçesine kaçtığını belirledi. İlçeye giden ekipler, Abdi E.'nin saklandığı bir apartmanın 5'inci katındaki dairenin kapısını çaldı. Kapıyı açanlar E.'nin evde olmadığını söyledi. Bu sırada Abdi E., hortumla balkondan kaçmak istedi, ancak düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ