Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian’ın 60 bin dolarlık tercihine tepki - Magazin haberleri
        1

        The Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programının ünlü yıldızı Kim Kardashian, giydikleri ve lüks harcamalarıyla her zaman adından söz ettiriyor.

        2


        Bu hafta Los Angeles’ta arkadaşlarıyla birlikte The Blind Dragon adlı mekanda karaoke eğlencesine katılan Kardashian, binlerce dolar ödediği bir kıyafeti giymeyi tercih etti.

        3

        Timsah derisinden yapılan korse şeklindeki üstün değeri 60 bin dolar... Kardashian, stilini mini deri etek ve 785 dolarlık ayakkabılarla tamamladı.

        Kardashian'ın timsah derisinden bir kıyafet giymesi hayvanseverleri kızdırdı. Kardashian'a sosyal medya üzerinden tepki geldi.

        4

        İMZA GÜNÜN BASMIŞLARDI!

        Geçtiğimiz yıllarda Instagram hesabından paylaştığı selfielerini kitap haline getiren Kim Kardashian, imza gününde beklemediği bir durumla karşılaşmıştı.

        5

        Kürk giymesiyle olay yaratan ve bu konuda sakıncalı bir durum görmeyen Kardashian, küçük kızına da kürk giydirmesiyle çok konuşulmuştu.

        6

        Hayvanseverler, Kardashian'ın imza gününde halkın arasına karışmasını fırsat bilerek ellerinde "Kürk giymeyi desteklediğin için kendinden utanmalısın" yazılı pankartlarla durumu protesto etmişti.

        7

        "İLHAMIMI KOCAMDAN ALIYORUM"

        Kardashian, stilinin eşi Kanye West’ten sonra değiştiğini söyleyerek, “Kanye ile tanıştığımda beni Paris’e götürerek bazı kişilerle tanıştırdı. İlk tanıştıklarım, tasarımcılar Riccardo Tisci ve Alber Elbaz oldu” demişti.

        8

        Kardashian ayrıca, “Tüm ilhamımı kocamdan alıyorum. Hayatımı kolaylaştırıyor” ifadesini kullanmıştı.

        9

        'KİM' KARDASHIAN?

        Kardashian, baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir.

        13

        Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.

        14

        2014 yılında Kanye West ile evlendi. Bu evlilikten, 'North West' ve 'Saint West' adında 2 çocuğu oldu.

        Çift kızlarına 'North West' adını vermişlerdir. Kim Kardashian Kanye West'ten 5 Aralık 2015'te oğlunu dünyaya getirir. Çift ikinci çocuklarına 'Saint West' adını vermiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ