Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Babaeskili üreticilere 'Birlikte Üretim' projesi anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Karacaoğlan köyündeki üreticilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yeni uygulaması kapsamında, hayvansal ve bitkisel üreticilerin tek işletme altında birleşmelerini sağlayacak 'Birlikte Üretim' projesi anlatıldı.

        Babaeski Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Birlikte Üretim" projesi kapsamında ilçeye bağlı Karacaoğlan köyündeki üreticilere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ve 36 üretici katıldı.

        Projenin tanıtımını yapan görevliler, "Üreticilerimiz biraraya gelip, tek işletme gibi değerlendirip hayvansal ve bitkisel üretim yapabilecekler. Bir köyde üreticiler bir araya gelip 'Birlikte Üretim' projesini gerçekleştirebilecekler" dedi.

        Toplantı sonrasında soruları da cevaplayan görevliler, projenin daha iyi anlaşılması için detaylı bilgiler verdi.

        (MA-MEF-Y)

        25.01.2018 10:17:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler