Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gökdelenden sarkan Rus model Victoria Odintcova için harekete geçtiler
        1

        Rus model Victoria Odintcova (23), Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'deki bir gökdelende çektirdiği fotoğraflarla ilgili İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuştu.

        2

        Odintcova , bu olayın ardından, bir daha benzer bir davranış içine girmeyeceğine dair anne babasına söz vermek zorunda kaldığını söyledi. Rus model, "Anne babam videoyu gördü ve karışık duygular yaşadılar. Ama sonuç olarak gördüklerini kabullenmek sorunda kaldılar. Ben de onlara bunu bir daha yapmayacağıma söz verdim" dedi.

        3

        Yaklaşık 300 metrelik gökdelenin tepesinde fotoğraf çektirmesine rağmen aslında "yükseklik korkusu" olduğunu belirten genç model, "Korkularımla yüzleşmeye çalışıyorum. Geçenlerde de Soçi'de bungee jumping yaptım" dedi. Odintcova buna karşın Instagram'daki 3.3 milyon takipçisine, "Benim eylemlerimi taklit etmeyin" çağrısında bulundu. Rus model, "Yeni şeyler denemek için planlarım var ama Dubai'deki çekimdeki kadar uç bir şey olmayacak" diye ekledi.

        4

        Dubaili yetkililer, gökdelendeki çekim sonrası, Odintcova'yı bu davranışını tekrarlamaması için uyarmıştı. Moskova'dan Daily Mail'e konuşan Rus model, ünlü Rus fotoğrafçı Aleksandr Mavrin (31) ile yaptıkları çekimin, bir anlık dürtü sonucunda gerçekleştiğini iddia etti ve "Her şey spontane gelişti" dedi.

        5

        "Aklımıza geldi, ertesi gün de gidip çekimleri yaptık" diyen Odintcova, fotoğraflarda elini tutarken görülen kişinin, Sibirya doğumlu Oleg Cricket (25) olduğunu söyledi. "Ölüme meydan okuyan" eylemleriyle tanınan Oleg Cricket'in gerçek adı Oleg Sherstyachenko.

        6

        Geçen sene Rusya'da Playboy dergisine kapak olan Odintcova, estetikli olduğu iddialarını da yalanladı. Rus manken, "Doğal bir yüzüm, göğüslerim ve kalçam var. Hayatımda hiç estetik ameliyat olmadım" ifadesini kullandı.

        7

        Üniversitede pazarlama bölümünden mezun olan Odintcova, 2013 yılında Rusya'nın Perm kentindeki bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

        8

        Rus rap'çi Egor Kreed ya da sosyal medya kralı Pavel Durov ile geçmişte ilişki yaşadığı yönündeki haberleri de yalanlayan Odintcova'nın bir dönem İspanyol F1 pilotu Fernando Alonso ile de adı anılmıştı.

        9

        Şu an bir ilişkisi olduğunu belirten Rus model, sevgilisinin adını vermekten kaçındı.

        10

        Gökdelenden sarkarken kaydedilen görüntülerini Instagram’da paylaşınca eleştiri yağmuruna tutulan 22 yaşındaki model, çekimler sırasında hiçbir güvenlik önlemi almadığı gerekçesiyle tepki görmüştü.

        11

        Kimi hayranları Odintcova'nın bu görüntülerinden etkilense de takipçilerinin çoğu ağır eleştirilerde bulunmuştu.

        12

        Instagram’da 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan Rus model, El Arabiya televizyonuna yaptığı açıklamada, olanların ardından Birleşik Arap Emirlikleri'ne girişinin yasaklanmasından endişe duyduğunu söylemişti.

        13

        Odintcova, "Yaptığımın tamamen doğru bir şey olmadığını ya da yanıma kalmayacak bir şey olmadığını biliyorum. Yaptıklarımdan gurur duymuyorum ve Dubai yetkililerinin geri dönmemi yasaklamamalarını ümit ediyorum" diye konuşmuştu.

        14

        Ayrıca kentte benzer bir şeyi tekrarlamayacağına dair taahhütname imzalamak zorunda kaldığını da belirten Rus model, "Sarkarken o anda çok korkmadım. Videoyu izleyip fotoğrafları gördükten sonra kendimi attığım tehlikenin farkına vardım" demişti.

        15