Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin 2016'dan beklentileri

        Arif HÜR / HABERTÜRK MAGAZİN

        EDİZ HUN: Bu yıl birbirimize muhabbetle yaklaşalım

        2015’te dostluk, kardeşlik, bütünleşmek, kucaklaşmak gibi kavramları unuttuk. Kavga ve nefret ağır bastı. Dilerim 2016’da insanlar birbirlerine aklıselim bir şekilde muhabbetle yaklaşır. Benim umudum var. Yaradan bizi kavga etmek için göndermedi. Yeni yıldan olağanüstü bir kazanç istemiyorum. Bu yıl aklıma yatan bir teklif gelirse beni beyazperdede görebilirsiniz.

        NEBAHAT ÇEHRE: 2015 benim için dinlenerek geçti. Ülkemiz içinse zor bir yıldı. 2016’da hedefim beklentimi karşılayan bir senaryoyla ekranda olmak.

        İPEK AÇAR: Kapanmayacak yaralarım var

        2015 bende kapanmayacak yaralar açtı. 2016’nın hepimiz için sağlık, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyorum. Terörden uzak, yolu sevgiden geçenlerin çok olduğu, güzel bir yıl olur inşallah.

        TARIK AKAN: Artık sinemayı takip etmiyorum

        Felaket bir yıl geçirdik. 2016’dan da umutlu değilim. Bugüne dek 100’ü aşkın film ve dizide yer almış biri olarak artık sinemayı takip etmiyorum.

        ZİYNET SALİ: Aşktan yana ümitliyim

        2015’in özellikle ikinci yarısı ülkemiz için iyi geçmedi. 2016’da dünya ve ülkemiz için barış diliyorum. 2015’te aşk gelmedi ama 2016’dan çok ümitliyim.

        CEYDA ATEŞ: İyiliğin kazandığı bir yıl olsun

        Yaşadığımız coğrafya çok acı bir yılı geride bıraktı. 2016’nın tüm insanlığa huzur, sevgi ve mutluluk getirmesini diliyorum. İnsanların birbirlerine daha hoşgörülü olduğu, silahların değil fikirlerin konuştuğu, acının değil sanatın konuşulduğu, kötülüğün değil iyiliğin kazandığı bir yıl diliyorum.

        ALPAY: Single modasına ben de uyacağım

        Berbat bir seneyi geride bıraktık. Yeni yılın yüzümüzü güldürmesini diliyorum. 2016’da single modasına uyup tek tek şarkılarımı dinleyicilerin beğenisine sunacağım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ