Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        4

        ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

        Selam! Benim adım Özge! Teyzelerimin kizlari, kardesim bildigim kuzenlerimin cocuklari var! Kenan ve Aren (dünyaya gelis siralariyla). İkisini de gormek istedigim kadar goremiyorum. Her gordugumde daha da buyumus oluyolar ve bu beni delirtiyo! Onlari canimdan parcalarmiscasina seviyorum. Anneler cocuklarini ne kadar seviyo tahmin bile edemiyorum tabi ki... Burdan ikiz annelerine saygilarimi gonderiyorum! Onlar bi üst level, net! Hepinize sevgiler!

        5

        EMİNA SANDAL

        6

        EBRU ŞALLI

        7

        Şarkıcı Safiye Soyman, oğlu Harun’un 32’nci doğum gününü Bodrum’da Faik Öztürk ve dostlarıyla birlikte kutladı.

        8

        Soyman, pasta kesimi sonrasında oğluna en sevdiği şarkılardan keyifli bir seçki yaparak şarkılar söyledi. "Mutlu yıllar canım oğlum" diyerek Harun'a sarılan sanatçı, "Oğlumun doğum gününde muhakkak yanında olmalıydım. Dünyanın bir ucunda da olsam atlayıp gelirim. Çok duygulandık. Harun'umun üniversiteden arkadaşları da İzmir'den Ankara'dan İstanbul'dan geldi sağolsunlar. Sağlıklı ve mutlu yılları olsun evlatlarımızın" dedi.

        9

        ESRA EROL

        Çok şükür diyorlar sürekli her türlü ihtiyaçları karşılanıyor yeni bir köy yaratmışlar.

        10

        DENİZ ÇAKIR

        "Gidelim buradan....Senin masumiyetini, bilgelik zamanlarından kalma sırları, dünyanın bütün sabahlarını yanımıza alıp da gidelim.... Hesap etmeden, haritaya bakmadan gidelim....Ölelim diyecektim az kalsın....Ölmeyelim...Hiç ölmeyelim....Sarılalım diyecektim az kalsın....İçimden böyle şeyler de geçiyor işte...Sarılalım, dudakların... Tamam sustum..."

        11

        BURCU ESMERSOY

        12

        CEYLAN ÇAPA

        16

        EBRU ŞANCI

        Neee bizi erkeğemi benzetiyorlarmış

        17

        Altı yıldır aktör Jason Statham ile birlikte olan top model Rosie Huntington Whiteley, ilk bebeğine hamile olduğunu Instagram pozuyla duyurdu. 29 yaşındaki Whiteley bikiniyle çekilen ve karnını iyice ortaya çıkaran bu pozuyla annelik heyecanını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafı Jason Statham’ın çektiğini söyleyen ünlü model, “Jason ve ben bebek beklediğimizi paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz” notunu yazdı.

        18

        Hülya Avşar kızı Zehra'yı ziyaret etmek için Londra'ya gitti. Bir Türk restoranına giden anne-kız mekan sahibi Hüseyin Özer ile fotoğraf çektirdi. Özer bu kareyi Instagram hesabından paylaştı. Zehra'nın yeni imajı da dikkatlerden kaçmadı.

        19

        EZGİ MOLA

        Tutturamayanlar

        20

        ELVİN LEVİNLER

        Seyahat etmeyi hep çok severdim ama artık en çok seninle yollarda olmayı seviyorum. Artık daha hızlı valiz hazırlıyorum. Ve daha az eşya alıyorum yanıma. Yanında evimde hissettiğim için dünyaları taşımaya da gerek kalmıyor.. bi sırt çantası, yoga matı ve tercihen çıplak ayaklı

        21

        Alnındaki damar nedeniyle takipçilerinden sık sık neden böyle bir damara sahip olduğu yönünde sorular alan Demet Şener, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        Şener, dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie ile kendi fotoğrafını kolaj yaparak Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Alnındaki damarın aynısının Jolie'de de bulunduğuna dikkat çeken Şener şunları yazdı: Lütfen artık alnımdaki damara laf etmeyin. Bir Angelina Jolie'de var bir de bende yapısal napalım yapacak birşey yok.

        22

        DEMET AKALIN

        Türk epilepsi ile savaş elçisi oldum

        23

        MERYEM UZERLİ

        3 Yaş ... 3 Years .... Sen Benim icin en büyük hediyemsin, Benim en büyük askim , Benim herseyim, birinci sahniye den itibaren bana güc veren ... Hic bir cümle seni nekadar derinden sevdigimi anlatamaz... Senin dogum gününde bende dogudum. Bütün annelere de icten selamlarimi gönderiyorum. İyi ki dogdun LARACIĞIMIM , mein Schatzi. Aileme de sonsuz tesekkürler. LARACIĞIMM seni sonsuz seviyorum...

        24

        CANSU TAŞKIN