Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Aslıhan Doğan kimdir?

        Son günlerde sık sık bir araya gelen ikili Aslıhan Doğan-Arda Turan ikilisi bu kez Marmaris'e tatile çıktı.

        Birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşan çiftin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Bazı takipçileri de Aslıhan'ın paylaşımının altına 'Artık aşklarını gizlemiyorlar. Aşk pozu bu' yorumunda bulundu. Gelen yorumlar üzerine Arda Turan, paylaşımıyla 'Her şey yolunda' mesajı verdi.

        Galatasaraylılığı ile bilinen ve son şampiyonluk kutlamalarına da TT Arena'ya gelen Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın Instagram hesabından kendi baş harflerinin bulunduğu A.D yazılı Fenerbahçe fotoğrafını payşaması ise dikkat çeken diğer bir ayrıntı oldu. Aslıhan'a takipçileri 'Yenge, Arda'yı Fenerbahçe'ye getirsene... Yeni sezonda Arda Turan, Fenerbahçe'de' diye espri yaptı.

        ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

        İlk olarak Hakan Kosif’le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Arda'nın Sinem Kobal'dan önce yaşamış olduğu bir ilişkiydi bu. İkili ARda Turan'ın Sinem'den ayrılmasından sonra yine birlikte oldukları dedikodusu yayıldı. Hatta Aslıhan Doğan, İspanya'da Atletico Madrid maçını izlemeye gitti. Formayı da üstüne geçirdi. Ancak Arda Turan eski ilişkisini yeninden körüklemedi. Bu haberler tam unutulmuşken Aslıhan Doğan cephesinden yeni bir bomba daha geldi. Ünlü Pop şarkıcısı Murat Boz'la samimi fotoğraflarını paylaşmıştı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ