Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İdo Tatlıses mide küçültme ameliyatı oldu iddiası
        1

        İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen İdo Tatlıses'in kısa sürede verdiği kilolar çok konuşulmuştu.

        2

        Genç şarkıcı yaptığı bir açıklamada; şekerli, tuzlu ve yağlı yiyecekler yemeyi keserek iki haftada yaklaşık 10 kilo verdiğini söylemişti.

        3

        İdo Tatlıses'in bugün sosyal medyadan hesabından 'iyi ki zayıfladın he' paylaşımı kafaları karıştırdı! Tatlıses'in karnında oluşan izi gören bazı takipçileri 'mide küçültme ameliyatı' olduğunu iddia etti.

        4

        Genç şarkıcı gelen yorumlara: 'Bu arada karnımdaki izi merak edenler için açıklıyorum 40 günlükken geçirmiş olduğum bir ameliyat izi.' cevabını verdi.

        5

        İBRAHİM TATLISES'TEN AÇIKLAMA

        Çıkan haberler üzerine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. İşte Tatlıses'in o açıklaması:

        6

        "İdo'm doğru söylüyor, mide ameliyatına önce ben karşıyım, aynen de öyle oldu. Allah'ım hiç bir anne ve babaya bunun gibi rahatsızlıklar göstermesin. Allah, değerli doktor Sayın Gündüz Gedikoğlu'ndan razı olsun. İdo'nun doğuştan yemek borusu kapalıydı, yediği hiç birşey midesine gitmiyordu, tabiki mideye gıda gitmeyince ateşi çıkıyor ve düşmüyordu. Evde, salonun ortasını buzhaneye çevirmiştik ama bir türlü ateşini düşüremiyorduk.

        7

        Annesi sağolsun; İdo'yu tutuğu gibi Gündüz Hoca'ya götürdü. Gündüz Hoca'da hemen ameliyat edeceğiz, fazla vaktimiz yok dedi. Allah'ıma kurban olayım, oğlumun yaşayacak ömrü varmış. Allah'ım hiç kimseye o ameliyat koridorundaki geçmek bilmeyen dakikaları yaşatmasın. Ben, annesi ve kirvesi olan Sayın Necdet Ulucan Kirvemiz koridorun bir o başına bir bu başına voltalar attık, saniyeler dakikalar geçmek bilmedi, ameliyat kapısından hangi doktor çıkıyorsa onun yakasına yapışıyorduk. Allah'ıma şükür, hayırlı haberi bize değerli Hocamız Gündüz Gedikoğlu verdi. Durum budur, bunun dışındakiler uydurmadır!!! Önce Allah'ıma sonrada Sayın Hocama şükürler olsun ki; İDO'muz şuan aramızda ve bizimle... Bu durumu bizzat ben yaşadım... Hayırlı cumalar. Babası İbrahim Tatlıses"

        8
        9
        10
        11
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ