Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Ardıç'ın dönüşü

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        ‘Deli Rüzgar’ isimli şarkısı sanal alemde tıklanma rekorları kıran Ardıç, yeni albümü ‘Kalbinizin Attığı Yerdeyim’ ile gönülleri fethetmeye hazırlanıyor. Ardıç, daha önce yaşanan tatsız bir olaydan dolayı hem psikolojik destek aldı hem de albüm tarihini ileriye almak zorunda kalmıştı.

        Albümünde yer alan ‘Ne Severmişim’ isimli şarkıyla geri dönen Ardıç, bu albüm için psikolojik destek almak zorunda kaldı. 10 Ağustos 2010 tarihinde İzmir’de Nesrin Erkaya isimli genç bir kız nişanlısından ayrıldıktan sonra intihar ederek hayatına son verdi. Nesrin Erkaya, intiharından bir gün önce ise Facebook'taki sayfasına Ardıç’ın ‘Ne Severmişim’ isimli şarkısının şiir kısmını yazdı.

        3 ay tedavi gördü

        Şarkının şiir bölümünü yazan genç sanatçı Ardıç bu haberden olumsuz etkilenerek, yaklaşık 6 ay boyunca geceleri uyku uyuyamadığını ifade etti. İntihar olayından sonra psikolojisi bozulan genç sanatçı Ardıç çareyi profesyonel destek almakta buldu. Ardıç daha sonra Almanya’da bir psikologdan üç ay boyunca tedavi gördü.

        Kötü günleri geride bırakan Ardıç ‘Kalbinizin Attığı Yerdeyim’ isimli 5 şarkıdan oluşan albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümün çıkış şarkısı ‘Ne Severmişim’in sözleri bir dönem Kral TV'de VJ'lik yapan Ayşe Eren Kalkan'a, şiir ise Ardıç'a ait. Şarkının klibini ise Alper BabaYağmur çekti. Konservatuar eğitimi de alan Ardıç'ın bu albümde kendisine ait 'Üf Be' ve 'Acıyor' isimli iki şarkısı da bulunuyor.

        Nesrin Erkaya’nın intihar etmeden önce Facebook sayfasına yazdığı ‘Ne Severmişim’ isimli şarkının şiir kısmı:

        ‘Sen var ya sen, beni mahveden. Hayallerimi, umutlarımı benden alan, her

        iki kelimeden biri yalan.

        Artık sen yoksun hayatımda, başkası da olmayacak asla.

        Ne istedin duygularımdan, tertemiz aşkımdan.

        İstediğin gibi oldu her şey. Ben süründüm sen övündün.

        Gurur duyma kendinle sakın öyle. Bir yürek var ki bende eşi benzeri olmayan, senin gibilerine yıkılmayan. Nankörsün sen nankörsün işte. Şimdi git. Git yolun açık olsun.

        Bu zamana kadar sana yaptıklarım benden bir hediye olsun.

        Sana son sözüm bi tanem, içimdeki bu acıyı bana yaşattığın bu ıstırabı, gözlerime bakarak o yalan sözlerini asla

        ama asla unutmayacağım’

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ