Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur: Tecrübelere açığım - Magazin haberleri
        1

        Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, hakkında bilinmeyenleri anlattı. 33 yaşındaki Boluğur, YouTube kanalında özel hayatıyla ilgili konuştu.

        2

        "TECRÜBELERE AÇIĞIM"

        "Bir ilişkiye başladığımda duygu çalışması yapıyorum" diyen Merve Boluğur, "Nasıl hissediyorum?' diye düşünüyorum. Kendime sarılıyorum. Meditasyon bana çok yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

        Oyuncu, sözlerine, "Bazen insanlar başkasının hayatından ders alabilir. Bazıları da kafasına vura vura öğrenir. Tecrübelere açığım" şeklinde devam etti.

        3

        "EGZOZU BOZUK KAMYON GİBİYİM"

        Boluğur, geçtiğimiz günlerde de bir takipçisinin, "İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi...

        4

        "YANLIŞ BİR YERDE OLMAKTANSA KENDİ DÜNYAMDA KALIRIM"

        Merve Boluğur, daha önce de şu açıklamaları yapmıştı:

        * İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var. Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. 'Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var' demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım.

        "PSİKİYATRLAR YARDIMCI OLABİLİYOR"

        * Kendime saygı konusuda okuduğum kitaplar çok yardımcı oldu. Psikiyatrlar yardımcı olabiliyor. Yaşadığım deneyimler, okuduğum kitaptaki karakterler de bir öğreti oluyor.

        5

        "KENDİ ALANIMI KORUMAK ÖNEMLİ"

        * Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum.

        * Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin.

        * Prensiplerim var. Kendi hayatımın başrolündeysem yorumumu da dilediğim gibi kaleme almak hakkım.

        6

        * Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum.

        * Hayalimdeki meslek sunuculuktu. Bu duygumu özgürlükle yaşadığım bir kanalım var.

        * Yürüyüşü koyuyorum spor olarak hayatıma. Yürürken hayatımla ilgili kararlar aşamasında iyi bir muhakeme oluyor. Özellikle yolda gördüğüm hayvanlarla iletişim kurmak beni besliyor.

        7

        "POPO KIVRIMLARIMI ÖNEMSİYORUM"

        * İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü, fena değil... Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ