Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETHİYE, (DHA) - MİSLİ.com 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 6-2'lik Çengelköyspor galibiyetiyle sezonu 58 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Fethiyespor, Play-Off'tan hedefine ulaşmaya çalışacak. Play-Off oynamayı daha önce garantileyen Muğla temsilcisi, çeyrek finalde eşleştiği rakibi Yomraspor'a 6 Mayıs Perşembe günü konuk olup 10 Mayıs Pazartesi evinde rövanşa çıkacak. Fethiye, rakibine üstünlük sağlaması halinde yarı finalde Belediye Kütahyaspor-İskenderun FK eşleşmesinin galibiyle final için karşılaşacak. 

        Ligde bu sezon grup sayısının 4'e çıkmasıyla Play-Off formatı da değişmiş, final oynayan takımların 5 maç yapacağı sistem getirilmişti. Fethiye, normal sezonda evinde 1-0 mağlup ettiği Yomraspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Fethiyespor, son hafta bu sezon takımdan liderlik koltuğunda ayrılıp grupta Nazilli Belediyespor'un dümenine geçen teknik direktör Mesut Toros'un yeni takımını şampiyon olarak 2'nci Lig'e taşımasının burukluğunu da yaşadı.DHA-Spor Türkiye-Muğla / Fethiye FETHİYE, (DHA)

        2021-05-02 13:36:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler