Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Paraşütle atlayan davulcu ve zurnacı o anları anlattı

        Bursalı yamaç paraşütçüleri Kerem Dinçer ve Şahin Yılmaz ile atlayış yapandavulcu Fatih Bozkuş vezurnacı Ali Söngüt'ün 700 metre yüksekliktedavulvezurnaçalınarak yaptığı gösteri anbean kameralara kaydedildi.

        İHA'nın haberine göre çocukluğundan itibaren uçmayı hayal ettiğini dile getirendavulcu Fatih Bozkuş, "Davullu,zurnalı bir uçuş yapmakistedik. Denedik çok da güzel oldu. Bunun heyecanı bir başka. Paraşütçü arkadaşlaradavul ve zurna ile eşlik ettik. Hayatta yaşanacak en güzel duygulardan birisini yaşadım. Gökyüzündedavulzurnaçalmak daha bir başka. Bu da heyecanıyla bir bütün oldu" dedi.

        REKLAM

        Zurnacı Ali Söngüt ise, ilk binişte korktuğunu belirterek, "İlk bindiğimizde dedim ben nereden bindim buna. Heyecandanzurnaçalmayı bırakmıyorum. Korkudan aşağı hiç bakamadım zaten" dedi.

        İniş yaptıkları sırada yaşadığı zorluğu da anlatan Söngüt, "Davulcu rahatlıkla indi. Ancak biz ağaca doğru gidiyorduk. Birden aklıma Cünet Arkın'ın Battal Gazi filmleri aklıma geldi. Ağaca tekmeyi bir vurdum biz yan tarafa düştük. Kolumda hafif sıyrıklar oldu. Çok güzel bir uçuş oldu" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ