Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Magazin İyi manken yetişmiyor mu?

        Sivri dilli terzi yamağı Barbaros Şansal, eski mankenlerin podyuma çıktığı Yıldırım Mayruk defilesinde yeni nesil mankenleri kızdıracak sözler söyledi: “Genç mankenler âhlaken çok çabuk bozuluyor” ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği’nin gençlere burs vermek için önceki gün Conrad Otel’de düzenlediği davette Yıldırım Mayruk’un ‘Eskimeyen Mankenler’ adlı defilesi yapıldı.

        Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer ve Barbaros Şanşal’ın yaptığı defilede Asuman Tuğberk Yolaç, Bahar Verel, Başak Gürsoy, Canan Tarlan, Çağla Kurtuluş, Deniz Murathanoğlu, Fatoş Kayacan Hataylı, Lale Belkıs, Nilgün Ertuğ, Gülyüz Mafyan gibi isimler podyuma çıktı. Gecede ev sahipliği yapan Fatoş Kayacan Hataylı, “Atatürkçü gençler yetiştirmek, onlara eğitim verebilmek için böyle bir yardım gecesi düzenledik” dedi.

        Sivri dilli terzi yamağı Barbaros Şansal ise defile öncesi yine sert açıklamalar yaptı. Yeni dönem mankenlerinin geçmiştekilerden çok farklı olduğunu dile getiren Şansal, “Cumhuriyet tarihinin en önemli mankenleriyle yaptığımız bu defilenin geliriyle gençlere burs verilecek. Genç nesilden iyi mankenler neredeyse yok. Hemen ahlaken ve mesleken bozuluyorlar.

        Ama bu kadınlar 50 yılı aşkın hayatlarında hâlâ bir numaralar. Çünkü bunlar kendilerini değil elbiselerini satıyorlar. Bugünün mankenleri elbise giymeyi bilmedikleri için başka şey satıyorlar” sözleriyle şok etkisi yarattı.

        Bora BAĞCIBAŞI / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ