Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Publicis Groupe Türkiye One Day'in bu yıl teması spor - İş-Yaşam Haberleri

        Publicis Groupe Türkiye tarafından ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen ve her sene farklı bir temaya odaklanan One Day Buluşmaları, bu yıl “spor odaklı pazarlama iletişimi” temasıyla yüzlerce marka temsilcini ağırlamaya hazırlanıyor. One Day/Sports Day 10 Mayıs tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest işbirliği ile Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

        .png
        .png

        Publicis Groupe Türkiye’nin hizmet verdiği tüm markalar ve iş ortakları için düzenlediği bu buluşmada, spor odaklı pazarlama ve iletişimi tüm perspektifleriyle ele alınacak. Konusunda uzman Publicis Groupe küresel konuşmacıların, kulüplerin ve markaların yer alacağı etkinlikte, spor odaklı marka işbirlikleri, espor, spor influencer pazarlamasındaki son gelişmeler ve fikirler aktarılacak.

        Sports Day’de bu yılki konuşmacılar arasında Publicis Sport & Entertainment küresel lideri Ben Cronin, Publicis Sport & Entertainment Business Director James Anderson, Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Alper Özdemir, Riot Games Ülke Müdürü Bora Koçyiğit, Fenerbahçe Chief Revenue Officer’ı Murat Dülge gibi isimler ön plana çıkıyor.

        Boğaziçi Spor Fest ortaklığıyla gerçekleşecek olan One Day/Sports Day, spor iletişiminin kapsamlı ve bütüncül bir şekilde ele alınacağı etkinliğin sonunda; markaların ve spor kulüplerinin spor pazarlamasını nasıl bir itici güç olarak kullanabileceğine dair bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ