Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rhian Sugden, paylaştığı videoda göz yaşlarını tutamadı - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında Kalkan'da evlenen TV yıldızı Rhian Sugden, şimdilerde bebek sahibi olmak için mücadele ediyor.

        2

        Daha önce tüp bebek tedavisi deneyen ve ilk denemesinde başarısız olan Sugden, hakkında yapılan olumsuz eleştiriler karşısında paylaştığı bir videosa gözyaşlarına boğuldu.

        3

        Anne olmak için mücadele eden 33 yaşındaki ünlü model, kendisine yapılan, "Geçmişin bedelini ödüyorsun. Anne olmayı hak etmedin" şeklindeki olumsuz yorumlar karşısında dik durmaya çalışıyor.

        4

        İngiliz tabloid gazetelerinde, "Üçüncü sayfa güzeli" olarak tanınan Rhian Sugden, anne olmak için çabalarken, bir yandan da kendisine yapılan eleştirilerle mücadele ediyor.

        5

        Instagram'da paylaştığı videoda, "Anne olamazsın; çünkü bunu hak etmedin. Bu, geçmişte yaptıklarının bedeli" diyenlere, tüp bebek serüvenini anlatmak ve anne olmak için tedaviye başlamak isteyen annelere, yol göstermek amaçlı bir blog hazırladığını belirtti.

        6

        Sugden sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Bazıları benim anneliğe hakkım olmadığını, çünkü geçmişte "üçüncü sayfa güzeli" olduğumu yazmış. Bazıları da çocuklarım olsa bile bir gün benim geçmişte yaptığım bu iş yüzünden alaylara maruz kalacağını belirtmiş.

        7

        Geçmişte verdiği yarı çıplak görüntüler, öne sürülerek bir tür saldırıya maruz kaldığını belirten Sugden, "Ama bu saldırının yepyeni bir türü" dedi.

        8

        Ünlü TV yıldızı, "İnsanlar bizim de 'gerçek insan' olduğumuzu unutuyorlar. Ben yaşadıklarımı yazdığım bloğumu para için hazırlamıyorum. Yazmayı seviyorum ve oraya yazdıklarımda birkaç insana yardımcı oldum" dedi.

        9

        Ünlü model Sugden, Kalkavan'a her geldiğinde sosyal medya hesabında fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.