Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/ERENLER (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Erenler ilçesinde, 15 yaşındaki çocuk, tartıştığı üvey babası Mustafa Yavuz'u (39) tabanca ile vurarak öldürdü.

        Olay, akşam saatlerinde, Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Yavuz, 15 yaşındaki üvey oğluyla bilinmeyen nedenle tartıştı. Çocuk, üvey babası Mustafa Yavuz'u tabanca ile vurdu. Evden gelen silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan müdahaleye rağmen ağır yaralı olan Mustafa Yavuz, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan çocuk daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Erenler Güven HASBAŞ

        2020-11-20 23:14:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler