Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selen Soyder'den, Can Yaman'a 'libido' yanıtı - Magazin haberleri

        Can Yaman, geçtiğimiz hafta Kıvanç Tatlıtuğhakkında, "Başka bir oyuncunun dizileri izlenmiyor ise orada ünlü olması mümkün değil zaten" şeklinde yaptığı açıklamaylaçok konuşulmuştu.

        Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Yaman şimdi de, "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" ifadeleriyle gündeme geldi.

        Oyuncu, Hürriyet'e verdiği röportajda, 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki davalık olduğu eski partneri Selen Soyder için, "Selen snob bir kadın, onunla bu yüzden problem yaşadım” dedi.

        REKLAM

        SELEN'DEN YANIT GELDİ

        Soyder, Instagram hesabından eşi Oran Fransez ile fotoğraf paylaşarak altına, "Çok şükür ki libidosu düşük, snobbir kadınım" notunu düşerek Can Yaman'a yanıt verdi.

        CAN YAMAN-SELEN SOYDER ARASINDA NE OLMUŞTU?

        Senaryo gereği kavga sahnesinde çıkan tartışmada Selen Soyder, "Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?" diye Yaman'ı uyarmıştı. Soyder'in sözlerine sinirlenen oyuncu, "Kolaysa gel sen oyna" cevabını vermesiyle ikili arasındaki tartışma büyümüştü.

        Selen Soyder, bir süre sete korumalarla gelmiş daha sonra, diziden ayrılarak partnerini mahkemeye vermişti.

        ÜNLÜLERDEN TEPKİ GELDİ

        Berrak Tüzünataç, oyuncunun sözlerine "Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he. Vay be. Beğendiğin, beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?" diye tepki gösterdi.

        Usta tiyatrocu Genco Erkal da Yaman'ın bu açıklamasına, “Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?” şeklinde yanıt verdi.

        'Libidosu düşük' tartışmasına katılan Tuba Ünsal da sosyal medya hesabından "Bunlar çok ataerkil sözler, senin karısını döven adamdan ne farkın kaldı. Zihniyet aynı" açıklamasını yaptı.

        Nilgün Belgün de Twitter üzerinden tartışmaya dahil oldu. Usta oyuncu, Can Yaman'ı "Başrol oyuncusunun libidosu yüksek mi olmalı? Kırk yıllık oyuncuyum, bunu ilk defa duydum" diye eleştirdi.Bu konuya esprili bir şekilde yaklaşan Behzat Uygur ise Nilgün Belgün'ün gönderisine "Biz hep Süheyl ile oynuyoruz" diyerek imalı bir yorumda bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ