Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı: Kitabı ben yazmadım - Magazin haberleri

        Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' adlı kitabı geçtiğimiz günlerde çıktı. Subaşı, kitabını okurken birkaç sayfayı takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı'ya takipçileri, "Kendi yazdığın kitabı mı okuyorsun?" ve "Sayende okumuş olduk, satın almaya gerek yok" şeklinde yorumlar yaptı.

        "BEN EDEBİYATÇIYIM DEMEDİM"

        REKLAM

        Çıkan haberler ve gelen eleştirilerin ardından Subaşı, sosyal medya hesabından Sadece Şeyma adlı kitabıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Kitabı ben yazmadım" diyen Şeyma Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

        Arkadaşlar merhaba; buradan 'Sadece Şeyma' kitabı ile alakalı bir şey söylemek istiyorum. Sanırım hala anlaşılmamışım. Kitabı ben yazmadım, ben kaleme almadım. Ben çok başarılı editörlerimize kendimi anlattım. 3 ay içerisinde 5 buluşma ve 5 saat anlatmayla onlar kaleme aldılar ve yazdılar. Sadece bunu söylemek istedim. Sanırım yanlış anlaşılıyor. Ben edebiyatçıyım demedim. Sizler benim hayatımı merak ettiniz, haftada yaklaşık 130 140 milyon kişi kişi benim profilime bakıyor oldu ve Sadece Şeyma kitabı bu şekilde çıktı. Sizler sayesinde... Umarım kitabı beğenirsiniz. Kameralara veya videoya konuşma olayını yakında başaracağım, az kaldı.

        "KİTAP OLAY YARATACAK"

        REKLAM

        Subaşı, geçtiğimiz aylarda kitabın ne zaman çıkacağını soran gazetecilere, "Kitap yaz başında çıkacak ve olay yaratacak" yanıtını vermişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ