Sibel Can, Tan'ı sahneye çıkardı
Sibel Can, Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserinde sahneye Tan Taşçı'yı çıkardı. Can, "Şarkının öyle anlamlı sözleri var ki, 'Artık arıza istemem ben, beş dakika bekleyemem' diyoruz. Herkesin zaman zaman böyle hissettiği olmuştur. Biz de artık arıza istemiyoruz. Hislerimize tercüman olan Tan'ın yüreğine sağlık" dedi
Giriş: 18.08.2018 - 12:32 Güncelleme:
Sibel Can, Ege turnesinin ikinci etabı kapsamında Bodrum Antik Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Can, konserinde 'Beş Dakika'yı seslendirirken şarkının sözünü yazan, müziğini yapan Tan Taşçı’yı ağırladı.
"ARTIK ARIZA İSTEMİYORUZ"
Sibel Can, "Şarkının öyle anlamlı sözleri var ki, 'Artık arıza istemem ben, beş dakika bekleyemem’ diyoruz. Herkesin zaman zaman böyle hissettiği olmuştur. Biz de artık arıza istemiyoruz. Hislerimize tercüman olan Tan’ın yüreğine sağlık" dedi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ