Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Dehşet anı kamerada! Anne ve bebeği böyle öldü - VİDEO
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Çorum'da kaza, İskilip kavşağında meydana geldi. İddialara göre, Sinan D. yönetimindeki kargo şirketine ait kamyon, Fatih Benli'nin kullandığı otomobil ile çarpıştı.

        BEBEK OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        İHA'da yer alan habere göde kazada otomobil sürücüsü Fatih Benli ve otomobilde bulunan eşi Dudu Benli yararlanırken, kızı Ayşe Zümra Benli olay yerinde hayatını kaybetti.

        ANNE DE HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

        Kazada yaralanan Fatih ile eşi Dudu Benli, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatih Benli'nin merkeze bağlı Düvenci Beldesi'nde imam olarak görev yaptığı öğrenildi.

        FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

        Öte yandan anne ve bebeğinin hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza da kırmızı ışık ihlali yaptığı ihlal eden kamyon otomobile çarpıyor.

        KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

        Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil savrulan otomobil orta refujde aydınlatma direğine çarptığı görülüyor. Kazanın ardından kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

        ANNE VE BEBEĞİ AYNI TABUTTA

        DHA'da yer alan habere göre Çorum'da kamyonla çarpışan otomobilde hayatını kaybeden Dudu ile (37) kızı Zuma Benli (1) için merkeze bağlı Üyük köyünde cenaze namazı kılındı.

        Kazada yaralı kurtulup, tedavisinin ardından taburcu sürücü Fatih Benli'nin de katıldığı cenazede, anne ve kızı aynı tabuta konuldu. Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri, aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ