Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        12

        Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mariç için bonservis konusunu çözmesi gerekn sarı-lacivertliler, Hırvat ekibiyle masaya oturacak.

        13

        Pek çok talibi bulunan Mariç'i uygun bir fiyatla transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin amacı tıpkı Vedat gibi ilerleyen yıllarda satış konusunda kulübe kazanç sağlamak.

        14

        SOL BEK DE KOMŞU'DAN

        Fenerbahçe'de gelecek sezon için yeni transfer bekleyen bir başka mevki ise sol bek. Hasan Ali ile yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler geçen sezonki gibi sıkıntı yaşamamak için elini çabuk tutacak.

        15

        Eski oyuncusu Caner Erkin'in geri döneceği yönündeki iddialar gündemde olan Fenerbahçe'de yönetim farklı isimleri de listesinde tutuyor.

        16

        Bu noktada en büyük adaylardan birisi, Yunan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Konstantinos Tsimikas.

        17

        Tıpkı Ideye'de olduğu gibi Galatasaray'ın da radarında olan 24 yaşındaki futbolcunun 2022 yılına kadar Pire temsilcisi ile sözleşmesi bulunuyor.

        18

        Sarı-lacivertliler, Vedat'ın iyi bir fiyatla satılması halinde Tsimikas için bütçe ayırıp hem bu mevkiyi iyi bir isme emanet etmeyi hem de gelecekte bonservis geliri elde etmek için uygun bir oyuncuyu kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ