Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Son dakika haberler! İstanbul'da trafik kısıtlama sonrası eski günlerini aratmadı!

        Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen 3 günlük sokağa çıkma yasağının ardından haftanın ilk iş gününde İstanbullular sabah saatlerinde işlerine gitmek için sokağa çıktı.

        Koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul'unda aralarında bulunduğu 30 büyükşehirde üç gün boyunca sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Gece 00.00 itibariyle biten yasağın ardından sabah saatlerinde İstanbullular işlerine gitmek için evlerinden çıkarak yola koyuldu.

        METROBÜS VE OTOBÜS DURAKLARI

        İstanbul'da haftanın ilk iş gününde işlerine gitmek için toplu taşıma kullanan vatandaşların maskelerini takarak yolculuk ettiği görüldü.

        REKLAM

        Metrobüs ve otobüs duraklarında insan yoğunluğu yaşandı. Özel halk otobüsleri koltuk sayısının yarısı kadar yolcu alırken, otobüse binemeyen vatandaşların bir sonraki otobüsü beklediği görüldü.

        E-5'TE YOĞUN TRAFİK OLUŞTU

        Kısıtlamanın ardından ilk mesai gününde E-5'te araç trafiğinde yoğunluk gözlendi. Bir polis helikopterinin de E-5 karayolu üzerinde trafik denetlemesi yaptığı görüldü.

        Yoğunlukla ilgili konuşan bir vatandaş, "3 günlük kısıtlama vardı millette işine gidiyor normal bu yoğunluk" dedi. Bir diğer vatandaş ise, "Milletin yapacağı bir şey yok herkes işinin peşine düştü" diye konuştu.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ