Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika SAHTE İÇKİ ALARMI: Genç avukat da sahte içki kurbanı!

        Sahte alkol kullanımından zehirlenerek hastaneye kaldırılan şahısların ifadesine başvuran polis ekipleri, avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu'nun öldüğü içkilerin satışının yapıldığı tekel bayiyi tespit etti.

        DHA'nın haberine göre, baskın yapılan Kartal'daki tekel bayisinde yapılan incelemelerde satışa hazır sahte içkiler ele geçirildi. Polis sahte içki satışı yapıldığı iddia edilen iş yerinin sahibi, çalışanı ve etil alkol temin eden toplam 3 kişiyi gözaltına aldı. Tekel bayi ise polis tarafından mühürlendi.

         İzmir'de can kaybı 18'e çıktı! Acı bilanço: 34 ölüm!
        İzmir'de can kaybı 18'e çıktı! Acı bilanço: 34 ölüm! Haberi Görüntüle

        İHA'nın haberine göre de, üç ilçede daha benzer baskınlar gerçekleştirildi. Polis, Ataşehir, Avcılar ve Büyükçekmece ilçelerinde sahte içki satışlarının arttığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine de geniş çaplı soruşturma başlattı.

        Ataşehir ilçe merkezinde bir tekel bayisinde yapılan inceleme ve denetimlerde ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 9 mermi, çeşitli markalarda bandrolsüz 12 etil alkol ele geçirildi. İşletme sahibi olduğu belirtilen Y. M. gözaltına alındı.

        Yine Avcılar'da bir iş yerinde yapılan denetimde ise 20 litre kaçak içki ele geçirilirken, Ö.D. adlı şüpheli gözaltına alındı.

        Büyükçekmece ilçesinde de 220 litre kaçak olduğu değerlendirilen alkol ele geçirildi. İşletme yetkilisi A.K. gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ