Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Karşıyaka Karşıyaka'da lisanslar çıkarıldı - Futbol Haberleri

        Ligde ilk yarıyı 13 puanla son sırada tamamladıktan sonra devre arasında yönetim değişikliğine giden ve teknik direktörlüğe Yusuf Şimşek'i getiren Pınar Karşıyaka, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlere önceki dönemdeki borçları nedeniyle ikinci devrenin ilk maçında şans veremedi.

        Bu borçlarını kapatan yeşil-kırmızılı ekip, Can Erdem, Efe Halil Özarslan, İbrahim Kaş, Mustafa Aşan, Youssef Yeşilmen, Abdel Diarra, Şahin Aygüneş, Josip Kvesic ve Ömer Kandemir'in lisanslarını çıkarttı.

        Bu oyuncular, bu haftaki Şanlıurfaspor maçında forma giyebilecek.

        "KURTULUŞ SAVAŞIMIZ BAŞLIYOR"

        Karşıyaka Kulübü'nden "Kurtuluş savaşımız başlıyor" başlıklı yapılan yazılı açıklamada, futbol takımının transfer yasağını kaldırıldığını ve 9 yeni oyuncunun lisanslarının çıkartıldığı belirtildi.

        Lisans sorunun çözülmesiyle "Kurtuluş savaşı"na bugünden itibaren başladığının bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Yönetim kurulu ve sponsorumuz ile bu savaşı veren sadece bizler değiliz. Bu mücadele tüm Karşıyaka camiasının savaşıdır. 1912 ruhunu hissetmemiz gereken bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bugün başkaldırı günüdür. Karşıyakalı büyüklerimizi, sponsorlarımızı, büyük cefakar Karşıyaka taraftarımızı kısacası Karşıyaka camiasının her bir ferdini, bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Unutulmasın bu savaş bizlerin değil Karşıyakamızın mücadelesidir. Son olarak, yeşil-kırmızılı renklere gönül vermiş tüm Karşıyakalıları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat ay-yıldız taşıma onuru verdiği, gurur ile taşıdığımız armamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ