Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Robin Van Persie takımdan ayrılıyor mu? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Vitor Pereira'yla yaşadığı kriz zirve yapan Robin van Persie ile ilgili gündemi sarsacak bir transfer iddiası ortaya atıldı.

        2

        Fenerbahçe'nin dün oynadığı Bursaspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve mutsuz görüntüsüyle dikkat çeken Robin van Persie hakkında flaş bir transfer iddiası öne sürüldü.

        3

        İtalya'nın Corriere dello Sport Gazetesi, Hollandalı golcünün yüksek maaşına karşın, istediğini bulamadığı Türkiye'den ayrılma niyetinde olduğunu öne sürerek, daha rekabetçi bir ligde kariyerini sürdürmek istediğini yazdı.

        4

        Haberde, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Lazio'nun, Van Persie'yi yaz transfer döneminde Alman futbolcu Miroslav Klose'nin yerine kadrosuna katmak istediğini belirtti.

        5

        Hafta içinde Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Lazio maçı öncesinde, Lazio Sporting Direktörü Igli Tare'nin, Van Persie'nin yakın bir arkadaşı ile bir araya gelerek, nabız yokladığı da haberde yer aldı.

        6

        PEREİRA FİTİLİ ATEŞLEDİ
        Hafta içinde Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçında iyi oynamasına karşın oyundan alınan Van Persie, Bursa maçına da yedek başlamış ve sonradan oyuna dahil olmuştu.

        7

        Maç sonunda Vitor Pereira, 32 yaşındaki futbolcu için gelen sorulara, "Van Persie, sezon başından beri birçok antrenmana çıkacak durumda değildi. İstediğimiz seviyeye yetişemedi."

        8

        "Son dönemlerde daha iyi bir duruma geldi, aşama kaydetti. Ben bu kulübe gelirken bir söz verdim. Bir değil 20 küsur oyuncuyu idare etmeye çalışıyorum."

        9

        "Eğer bir oyuncuyu kadroya almamışsam, oynamıyorsa yeterli düzeyde değildir'' diyerek, krizin boyutlarını ortaya koymuştu.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ