Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor taraftarını Muharrem Usta'nın Kuddusi Müftüoğlu için yaptığı açıklamalar çıldırttı - Trabzonspor Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın önceki akşam katıldığı bir TV programında “MHK Başkanı Kuddusi Müftüoüğlu’nun istifasını bekliyor musunuz, istiyor musunuz?” sorusuna verdiği yanıt taraftarı isyan ettirdi.

        2

        Bordo-Mavili taraftarlar, Usta’nın “MHK’nin istifasını istemiyorum, beklemiyorum. Sorumluluk makamında gereğini yapmak istifa etmek değildir. Kendi içinde yanlış yapanları dizayn etmeleri gerekir” ifadelerini kullanması üzerine sosyal medyadan eleştiri oklarını başkana sapladı.

        3

        Sosyal medya üzerinden Muharrem Usta’ya saatlerce tepki gösteren Bordo-Mavililer, şu ifadeleri kullandı:

        4

        'GÜVENDİĞİMİZ DAĞLARA KAR YAĞDI'
        Sayın Usta, Kuddusi Müftüoğlu’nun düzgün bir insan olduğunu düşünerek aslında kendi içimizde ne kadar yalnız olduğumuzu hatırlattı. Siz Kuddusi’yle devam edin, biz yokuz!

        5

        * Başkanım yapma ya, bu nasıl bir U dönüşü. Açıklamalarınız tam bir hayal kırıklığı, geri vites. Yazık ettin!

        6

        * Başkan bu yaptığın sana hiç yakışmadı. Madem kalacaktı Kuddusi, maç günü neden bu kadar sert konuştun. Hayal kırıklığına uğradım.

        10

        * Sezon başından beri Trabzonspor’u katleden Kuddusi’nin atadığı hakemler. Ama siz ondan memnunsunuz. Biz daha kimi protesto edeceğiz?

        11

        * Başkan bağlanmaz olaydın yayına. Yıkıldım, yelkenler suya inmiş resmen. Olmadı... Kuddusi’nin alaycı açıklamasına boyun eğdin. Biz neyin mücadelesini veriyoruz sayın başkan.

        12

        * Maç sonrası açıklamaları ve tweetleriyle verdiği gazı ‘Kuddusi istifa etmesin’ diyerek yerle bir etti Muharrem Usta.