Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan Manchester United'a mı gidiyor? - Futbol Haberleri
        1

        İngiltere'den Arda Turan'la ilgili çarpıcı bir iddia geldi...

        2

        Hollandalı teknik adam Louis van Gaal yönetiminde kabus gibi bir dönemden geçen ve gelecek sezondan itibaren takımı Portekizli efsane teknik direktör Jose Mourinho’ya emanet etmeyi planlıyor.

        3

        Kadrosunda köklü değişiklikler yapacak olan M.United, milli yıldız Arda Turan için Barcelona’ya teklif götürmeye hazırlanıyor...

        4

        İngiltere’de yayın yapan Daily Star gazetesi, Kırmızı Şeytanlar’ı eski günlerine döndürebilmek için çalışmalara başlayan Mou’nun, Katalan devi Barcelona’dan, Arda Turan’la birlikte Marc Bartra ve İvan Rakitic’i de isteyeceğini iddia etti.

        5

        Manchester United’ın Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho’ya 400 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi sunacağı ifade edildi.

        6

        MOU’YA ‘EFSANE’ ENGELİ
        Her ne kadar transfer çalışmalarına başlasa da Mourinho’yu takımın başına getirerek bir devrime imza atmak isteyen Manchester United CEO’su Ed Woodward’ın önünde ikna etmesi gerekenler var...

        7

        Kırmızı Şeytanlar’da uzun süre görev almış efsane isimler Bobby Charlton ve Alex Ferguson, Portekizli menajer Jose Mourinho’nun ManU’nun başına geçmesine şiddetle karşı çıktı.

        8

        Takımın eski CEO’su David Gill de Mou’nun takıma zarar vereceğini söylemişti.

        9

        DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞLERDİ
        Milli yıldız Arda Turan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Manchester United’ın gündemine gelmişti.