Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Galatasaray yaz döneminde Martin Benitez'i alabilir" - Galatasaray Haberleri

        Martin Benitez’in kulübü Independiente’nin başkan yardımcısı Noray Nakış, Radyospor’a, ‘’Bize göre her şey tamam. Oyuncuyu da iknâ ettim. Elimde Galatasaray forması var. Yapılması gereken tek şey bunu Martin’e giydirmek’’ demişti.

        BU YAZ TRANSFERİ OLABİLİR

        Nakış’ın eski ortağı FIFA Menajeri Hasan Çolakoğlu, "Galatasaray yaz döneminde Martin Benitez'i alabilir. Gidişat çok olumlu. Oyuncu da kulübü de pozitif. Yaz döneminde bu transferin gerçekleşeceğine inanıyorum. Benitez’i isteyen takımlar var. Ama öncelikli tercihi Galatasaray. Kiralık olarak da transferi gerçekleşebilir’’ dedi.

        SIGTHORSSON GELİR

        Galatasaray'ın geçen yaz gündemine gelen İzlandalı golcü Sigthorsson'un Türkiye temsilicisi olan Çolakoğlu, ‘’Sigthorsson, Nantes'da devam ediyor. Bu transfer için Galatasaray'dan 3 milyon Euro istemişlerdi. Yaz döneminde tekrar gündeme gelecek. Ancak bu kez kiralama seçeneği yok. tüm haklarıyla satmak istiyorlar. Galatasaray'ın vereceği karara göre bu transfer gerçekleşebilir. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ