Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Beşiktaş maçı saat kaçta, ne zaman? İlginç İstatistik - Beşiktaş Haberleri

        Bu senenin en formda takımı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'deki ilerleyişini sürdürebilmek için Akhisar Bld'ye konuk oluyor. Liderlik avantajını elinde tutan Kara Kartal,Akhisar Belediyespor'u mağlup ederek şampiyonluk yolundaki emin adımlarını arttırmak istiyor.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Spor Toto Süper Lig'in 30.haftası kapsamında oynanacak Akhisar Belediyespor Beşiktaşmaçı 23 Nisan Cumartesi(bugün) günü, saat 19:00'da, Lig Tv kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetirken, yardımcılıklarını Cem Satmanve Alpaslan Dedeşüstlenecek.

        STATIN 3’TE 2’Sİ KARTAL’IN!

        Günlerdir bu maça hazırlanan Siyah-Beyazlılar, düzenlenen konvoyla takımı konaklayacağı otele kadar götürdü. Ancak destek bununla bitmeyecek!... Kendileri için ayrılan yaklaşık 12 bin bileti anında tüketen taraftarlar, 16 bin 500 kişilik 19 Mayıs Stadı’nı bestelerle inletecek. Beşiktaş belki de son yıllarda bir deplasmanda en fazla taraftara Akhisar önünde sahip olacak.

        5 FUTBOLCU SINIRDA

        Lider Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı öncesi 5 futbolcunun sarı kart cezası sınırı Şenol Güneş'i düşündürüyor. Siyah-Beyazlı futbolcular Mario Gomez, İsmail, Olcay, Necip ve Oguzhan, Ege temsilcisiyle oynanacak maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 31.haftasındaki Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

        BECK'İN YERİNE SERDAR

        Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Andreas Beck, Akhisar maçında oynayamayacak. Ege temsllcisiyle oynanacak karşılaşmada Beck'in yerine savunmanın sağında Serdar Kurtuluş'un forma giymesi bekleniyor.

        BEŞİKTAŞ MANİSA'DA KAZANAMIYOR

        Şampiyonluk yarışında yakaladığı avantajı korumak İsteyen Beşiktaş, deplasmanda oynadığı 3 maçta da Akhisar Beledlyespor'u yenemedi. Siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmalarda bir kez maglup oldu, 2'sinde berabere kaldı.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

        AKHİSAR BELEDİYESPOR: Fatih, Tolga, Orhan, Custodio, İsmail, Merter, Caner, Vaz Te, Sami, Rodallega, N'Guemo

        BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Delgado, Atiba, Marcelo, İsmail, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Quaresma, Gomez

        QUARESMA DÖNÜYOR!

        Lider Beşiktaş’ın yarın oynayacağı Akhisar maçının kadrosu netleşiyor. Kart cezası biten Quaresma’nın yanı sıra, sarı kart cezalısı Andreas Beck’in yerine Serdar Kurtuluş karşılaşmaya ilk 11’de başlayacak. Gökhan Töre’yi yine yedekte tutmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş’in Olcay’ı da kenarda tutup ilk 11’de Kerim Frei’a şans vermesi bekleniyor.

        BOYKO AYRILMAK İSTİYOR!

        Beşiktaş’ın devre arasında Dnipro’dan kadrosuna kattığı Denys Boyko, Tolga Zengin’in başarılı performansı nedeniyle kulübeye mahkum kalınca ayrılma kararı aldı. Kendisine verilen şansları iyi kullanamayan Ukraynalı kalecinin, teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Jose Sambade ile kritik bir görüşme yaptığı ve ayrılmak istediğini bildirdiği ileri sürüldü. Boyko’nun bu talebi yönetime aktarılırken, oyuncunun kiralık olarak gönderilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.

        EGE SİYAH-BEYAZ

        Şampiyonluk özlemine bu sezon son vermeye hazırlanan Beşiktaş’ta taraftarlar da en az takım kadar sıkı çalışıyor! Statsız Kartal’ı hiçbir yerde yalnız bırakmayan, deplasmanları iç saha maçlarına çeviren Siyah-Beyazlılar, Akhisar karşılaşması öncesi adeta Ege’ye çıkarma yaptı. İzmir’de takımı meşalelerle ve çiçeklerle şampiyon olmuşçasına karşılayan 2 bin kadar taraftar, ardından kafileye Manisa’ya kadar eşlik etti.

        AKHİSAR'IN EN ÇOK GOL ATTIĞI TAKIM BEŞİKTAŞ

        İki takımın Süper Lig'deki yedi karşılaşmasında Beşiktaş üç, Akhisar iki kez kazandı.

        Beşiktaş, Akhisar'ı deplasmanda hiç yenemezken,Beşiktaş'ın lig tarihinde birden daha fazla kez oynayıp da deplasmanda kazanamadığı başka bir takım yok.

        Akhisar'ın Süper Lig'de kendi evinde en çok gol attığı takım Beşiktaş.

        Akhisar bu maçtan puan alırsa Süper Lig tarihindeki en yüksek puanını yakalamış olacak, galip gelmesi halinde ise en yüksek puanı elde etmiş olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ