Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Karşıyaka PFDK, Karşıyaka'ya ceza yağdırdı - Futbol Haberleri

        Müsabaka bitiminde kırmızı kart gören Karşıyakalı Mustafa Aşan ile Zeki'ye, hakeme yönelik saldırı ve hakaretleri nedeniyle 7'şer maçtan men ve 2 bin 250'şer TL para cezası verildi. Sportif Menajer Atilla Güneş de aynı gerekçeyle 7 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 2 bin 250 TL para ceza aldı.

        PFDK, maç sonrası hakem Celal Bayraklı'ya saldırıp hakarette bulunan Futbol Şube Yöneticisi Aygün Cicibaş'ı 112 gün hak mahrumiyeti ve 19 bin 500 TL ile cezalandırdı. Pınar Karşıyaka'da ayrıca taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket yüzünden da 3 bin 300 TL ceza geldi.

        Karşıyaka, bu sezon ilk kez gerçekleşen çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ise ihtar aldı. Kural hatası iddiasıyla maçın tekrar edilmesini talep eden yönetim, cezalar için Tahkim Kurulu'na itiraz edecek.

        BERGAMA BELEDİYESPORLU SERDAR'A 7 MAÇ

        PFDK, Bergama Belediyesporlu futbolcu Serdar Sudun'a 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta geçtiğimiz pazar günü oynanan Orduspor maçında rakip takım sporcusuna yönelik saldırı ve hakareti gerekçesiyle 7 müsabakadan men ve 2 bin 100 TL ceza verdi.

        Kurul ayrıca Nazilli Belediyesporlu Gökhan Çakır'a 2 maçtan men ve 3 bin TL, Altay'a 2 bin 500, Bucaspor'a 2 bin 450 TL ceza kesti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ