Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde tarih yazan F.Bahçe’de dün yapılan Yüksek Divan Kurulu’nun ardından başkan vekili Abdullah Kiğılı samimi açıklamalarda bulundu. - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        UEFA Avrupa Ligi’nde tarih yazan F.Bahçe’de dün yapılan Yüksek Divan Kurulu’nun ardından başkan vekili Abdullah Kiğılı samimi açıklamalarda bulundu.

        Takımın geldiği yerden dolayı çok mutlu olduklarını belirtilen Kiğılı, UEFA Avrupa Ligi’nin kazanılması halinde kupayı ve madalyaları Michel Platini ve Gianni İnfantino’nun verecek olmasını, “Biz onlara öpücükler gönderiyoruz” diyerek esprili bir şekilde yorumlayan Kiğılı, Benfica maçının ardından Fenerium’un özel bir tasarım yapıp yapmayacağıyla ilgili ise, “Fenerium’da her şey hazır. İnşallah turu geçersek perşembe günü saat 24.00’te tişörtler basılmaya başlar. Fenerium böyle çalışıyor. Finale çıkarsak da kupayı alırsak da her şeyi gecesinde basar ertesi gün mağazalarda satışa sunarız” dedi.

        FUTBOLCULARA AÇIK ÇEK

        Kupanın kazanılması halinde ise primin sorun olmayacağını belirten Kiğılı, “Bizde para çok. Gereği neyse yaparız. Onlar yeter ki kupayı kazansın. Biz, bize düşen kısmı yerine getiririz” diyerek futbolculara UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu için adeta açık çek verdi. Yoğun tempoda 3 günde bir maç yapan Sarı-Lacivertliler’in erteleme konusunda ise Kiğılı, “Erteleme talebimizi yaptık. Türkiye Kupası’nda oynayacağımız Eskişehirspor maçının ve dolayısıyla finalin ertelenmesini istiyoruz. Kararı bundan sonra federasyon verecek” diyerek duruma açıklık getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ